Wie zijn wij

Wij zijn Anton en Peter. Allebei zijn we enthousiaste amateur bierbrouwers en fietsliefhebbers. Toen we een paar jaar geleden de kans kregen de leukste fietsenwinkel van de stad over te nemen hoefden we niet lang na te denken. Het unieke concept en de geweldige locatie gaven de doorslag. Ook het feit dat de winkel maar drie dagen open is sprak ons wel aan. Zo blijft er nog tijd voor fietsen en brouwen over.

Anton doet ook rollators.

Peter met kleinzoon.

Inmiddels draaien we al een paar jaar, en hebben nog geen moment spijt gehad van ons bestaan tussen de twee- en driewielers. Dankzij nascholingscursussen en workshops kennen onze E-bikes geen geheimen meer voor ons. Voor zowel Bosch als Shimano zijn we gecertificeerd.

Aan het concept van de winkel hebben we niet veel gewijzigd. We verkopen alleen A-merken. Het gaat ons niet om hoge omzetten te maken, maar om tevreden klanten op kwaliteitsfietsen.

Joost

Vaste  klanten kennen natuurlijk Joost ook wel. Joost is een bekende stadjer en is in het verleden al eens vrijwilliger van het jaar geweest. Hij is hoofd horeca van Fietsje. Dankzij hem is er altijd koffie en een lunch.